ГЕРБ-СДС сме амбицирани да спечелим първото място на изборите на

...
ГЕРБ-СДС сме амбицирани да спечелим първото място на изборите на
Коментари Харесай

Румен Христов: Борисов влиза в парламента като лидер и ще води парламентарната група

" ГЕРБ-СДС сме окуражени да спечелим първото място на изборите на 2-ри април ".

Това съобщи пред БНР водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Той акцентира, че регистрирането на листите на обединението е минало, без да се подвига звук, тъй като не е имало недоволни от позициите, които ще заемат в тях:

" Това са одобрени имена, има и подмладяване на листите. Ще има конкуренция и в самите листи - знаете, че са възможни и преференциите ".

По думите на Христов Бойко Борисов не е влезнал в последните два Народното събрание, " с цел да не нервира останалите политически субекти и с вяра, че ще може да се реализира съглашение с тях за държавно управление ":

" Но той е водач на партия и постоянно е водил листи. Това, че в този момент е взел решение да взе участие в работата на Народното събрание, е нещо обикновено и разумно.... Не си мислете, че Бойко Борисов ще влезе в Народното събрание поради имунитета. Той влиза като водач, мястото му е там и евентуално ще си води парламентарната група ".

Румен Христов акцентира, че България има голяма потребност от постоянно държавно управление:

" Ако нямаш постоянно държавно управление, нямаш и парламент. Всички неща, които касаят стратегическите цели на България и би трябвало да бъдат облечени законово, не могат да се случат без парламент.... Най-важното е да подобрим метода, по който българите живеят - да овладеем инфлацията и да решим казуса със стандарта на българските жители ".

Лидерът на Съюз на демократичните сили очерта огромните цели пред България:

" Те са доста значими. Това са влизането на страната в еврозоната. Влизането ни в Шенген. Заставането на вярната позиция във връзка с войната, която агресорът Путин и Русия водят в Украйна. Сега сме застанали и това е доста значимо ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР