ГЕРБ-СДС ще са опозиция в новия парламент, но ще подкрепя

...
ГЕРБ-СДС ще са опозиция в новия парламент, но ще подкрепя
Коментари Харесай

ГЕРБ се обяви за опозиция, но ще подкрепя „разумните решения“

ГЕРБ-СДС ще са съпротива в новия парламент, само че ще поддържа рационалните решения, разгласи от трибуната Десислава Атанасова, която показа декларацията от името на група.

Ако бъде формирано постоянно държавно управление, то ще получи нашия толеранс, даде заявта тя.

" След като два поредни Народното събрание се провалиха и този неуспех беше осъден от българските гласоподаватели с рекордно ниска изборна интензивност, по тази причина актуалният парламент не разполага с задоволително огромна легитимност, с цел да си разреши нови случки и да пилее време в производство на кавги ", стартира обръщението си тя. По думите й бъдещото мозинство, каквото и да е то, ще е плод на взаимни отстъпки.

Атанасова съобщи, че парламентарната група на ГЕРБ-СДС изцяло осъзнава нуждата от основаването на постоянно държавно управление и структуриране на работещ парламент като първа крачка към излизане от политическата рецесия. Затова още от през днешния ден можете да разчитате на рационално и правилно отношение от страна на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, сподели още тя.

Ние ще бъдем съпротива на очертаващото се ляво-либерално болшинство. Но не одобряваме тази си роля като нагнетяващи напрежение, а сме подготвени да подкрепим всяко рационално предложение по най-важните тематики на страната ни и което отстоява българския народен интерес, добави Атанасова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР