ГЕРБ-СДС се регистрираха днес - на втория ден от приемането

...
ГЕРБ-СДС се регистрираха днес - на втория ден от приемането
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Ще има свежи попълнения в листите ни за вота -

ГЕРБ-СДС се записаха през днешния ден - на втория ден от приемането на документи в ЦИК за присъединяване в предварителния избор, само че още веднъж първи, тъй като до момента други искащи не са се появили. 

За последната година думите изгубиха смисъл в политиката. Управляващите и политиците приказват едно, а вършат друго. Остра изразителност срещу " Газпром ", а в това време продължаваме да купуваме съветски газ с съветски медиатори, съобщи заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ Томислав Дончев след регистрацията. 

Политическата шмекерия би трябвало да спре и думите в политиката още веднъж да значат нещо, разяснява още Дончев. По  думите му задачата на ГЕРБ е да върне огромна част от доверието на хората. 

Ще водим спокойна, рационална акция. Ще предлагаме излаз от всички рецесии, в които е затънала България ", добави Дончев. 

" Ще търсим и свежи попълнения в листите ни. Една партия би трябвало да се развива непрестанно. Политическите сюжети се сменят, излизат нови тематики и ще търсим още потвърдени хора и експерти, с които да допълним листите ", сподели още той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР