ГЕРБ-СДС регистрираха листата си в лидерския 25-ти многомандатен избирателен район

...
ГЕРБ-СДС регистрираха листата си в лидерския 25-ти многомандатен избирателен район
Коментари Харесай

Фандъкова поема към законодателната власт с амбиция за развитие и стабилност

ГЕРБ-СДС записаха листата си в лидерския 25-ти многомандатен изборен регион София.

Водач на листата е водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, а втора - някогашният кмет на столицата Йорданка Фандъкова.

Пред публицисти тя съобщи, че поема към законодателната власт с упоритостта за развиване и непоклатимост.

" Водач на листата е нашият водач господин Борисов. И всички ние ще работим за прагматични решения, решения, които да усъвършенстват живота на хората, тъй като без устойчиво ръководство в страната нещата буксуват и не се случват. След 3 години популизъм, блуждаене, е време за прагматизъм и работа. Там сме положителни, тъй като смяната е непрекъснат развой. Това не е брошка на ревера на някоя партия или на няколко водачи ", разяснява някогашният градоначалник на столицата.

На въпрос по какъв начин приема мненията на политически сили, които обвързват ГЕРБ и Движение за права и свободи в идващия парламент, Фандъкова съобщи:

" Слушам опорните точки на партии, които нямат какво да предложат, които нямат стратегия. Ние ще вършим положителна акция, както постоянно сме го правили. Залагаме на контакта с хората, на диалога с хората, тъй като на хората им трябват условия и независимост за изява, на бизнесът му трябват условия и независимост за изява. Разбира се, страната би трябвало да се погрижи и за уязвимите групи, за хората с разнообразни проблеми, за децата с разнообразни проблеми. Това са тематиките, които вълнуват хората ".

В 25 изборен регион - София, Бойко Борисов ще се изправи против водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, водача на " ИТН " Слави Трифонов, против водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, Христо Петров - Ицо Хазарта от ПП-ДБ. Водачи в региона са още Ваня Григорова от " Солидарна България " и Михаил Миков от " Левицата ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР