ГЕРБ-СДС регистрира листата си за предстоящите евроизбори в ЦИК. Водач

...
ГЕРБ-СДС регистрира листата си за предстоящите евроизбори в ЦИК. Водач
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС се регистрира за евроизборите: Води Росен Желязков, без Мария Габриел

ГЕРБ-СДС записва листата си за идните евроизбори в ЦИК. Водач е някогашният ръководител на 49-то Народно заседание Росен Желязков.

Останалите места в листата заемат евродепутатите, както следва: Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Емил Радев, Ева Майдел. Асим  Адемов заема седмото място в листата.

На шесто място е основният секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров.

Бившият и актуалният еврокомисари Мария Габриел и Илиана Иванова не са претенденти за евродепутати.

Росен Желязков е лидер и на листата и в Благоевград, само че накъде ще поеме към българския или европейския парламент отговорът ще е явен след изборите, съобщи Желязков.

" И двете листи ще се показват почтено – задачите са на развиване и приходите на страната. Нашата огромна цел е България да е не просто водач на Балканите, а с най-успешен Брутният вътрешен продукт по покупателна дарба на популацията ", разяснява Росен Желязков.

По думите на Желязков няма нищо екзотично в това, че е лидер на евролистата в директна конкуренция на различен някогашен ръководител на Народното събрание Никола Минчев от ПП-ДБ.

" Няма мажоритарен детайл в изборите, ние сме насочени към нашите политики – ясна политическа отговорът и водачество, устойчиво политическо ръководство в България. Когато пристигна моментът за съдружно ръководство, тъй като друго не е допустимо да има – ще се търси електоралната тежест и ясна съдружна просвета и това, което в предходния кабинет не успяхме да реализираме ", сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР