ГЕРБ-СДС проведе първия кръг от експертни срещи с останалите парламентарни

...
ГЕРБ-СДС проведе първия кръг от експертни срещи с останалите парламентарни
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС проведе първия кръг от експертни срещи с останалите парламентарни групи

ГЕРБ-СДС организира първия кръг от експертни срещи с останалите парламентарни групи. Днес от партията на Бойко Борисов разговаряха с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и „ ИТН “. След всички диалози Десислава Атанасова от ГЕРБ разгласи, че от „ Продължаваме промяната “ в лицето на Лена Бориславова и Николай Денков са поискали да видят тяхната стратегия и вероятно да я обсъдят.

ГЕРБ-СДС организира първата си среща с Движение за права и свободи. Десислава Атанасова от ГЕРБ съобщи, че стартират съвещания по управническата си стратегия, която е за 4 години.

Йордан Цонев от Движение за права и свободи акцентира, че отговорността за сформиране на държавно управление с първия мандат е съществена.

Преди срещата на ГЕРБ и Българска социалистическа партия водачът на социалистите Корнелия Нинова насочи обвиняване.

По време на срещата Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия изиска повече изясненост към формата на вероятно бъдещо държавно управление.

Последната среща за деня беше с „ ИТН “. Тошко Йорданов съобщи, че биха подкрепили всяка една добра концепция.

След срещата Тошко Йорданов бе безапелационен, че няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ и посочи, че имат подготвеност да приказват за държавно управление с специалисти, тъй като разполагат с такива.

Утре специалистите на ГЕРБ ще се срещнат и с „ Възраждане “, а диалозите за държавно управление ще се водят на равнище водачи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР