ГЕРБ-СДС от самото начало обясняват на ПП-ДБ какви механизми са

...
ГЕРБ-СДС от самото начало обясняват на ПП-ДБ какви механизми са
Коментари Харесай

Митов: ПП-ДБ плашат с оставка на собственото им правителство

ГЕРБ-СДС през цялото време изясняват на ПП-ДБ какви механизми са нужни, с цел да действа едно държавно управление, пред което ще стоят тежки провокации.


Това съобщи депутатът от ГЕРБ Даниел Митов във връзка на декларацията на ПП-ДБ, в която желаят 7 гаранции, с цел да продължи да съществува кабинета на акад. Николай Денков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Виждам, че сътрудниците от ПП-ДБ са пуснали декларация, с която преоткриват съществени правила от културата на взаимоотношение в парламентарната народна власт. По принцип е хубаво да се учиш от към този момент одобрен опит и традиция. От грешките на другите преди теб “, съобщи Митов.

Според него обаче не е рационално да не успяваш да се научиш даже от личните си неточности, тъй като си прекомерно ангажиран да ги отричаш.

Той напомни, че през цялото време изясняват какви механизми са нужни, с цел да действа едно държавно управление, пред което ще стоят тежки провокации.

„ Обяснявахме им, че не е потребно за самите тях да желаят цялата власт. Че ръководството е на първо място отговорност и непрекъснато търсене на поддръжка. Сега виждам, стигат сами до заключения, които са направени генерации преди тях. Забавното е, че плашат с искане оставката на личното си държавно управление. Поне едно е ясно - знаят къде е вратата...в логото им “, съобщи Даниел Митов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР