ГЕРБ-СДС обяви, че ще бъде силна опозиция на правителство с

...
ГЕРБ-СДС обяви, че ще бъде силна опозиция на правителство с
Коментари Харесай

ГЕРБ се обяви за силна опозиция на ляво-либералното правителство

ГЕРБ-СДС разгласи, че ще бъде мощна съпротива на държавно управление с мандат на " Продължаваме промяната ". Втората политическа мощ в 47-ия парламент бе призована от президента Румен Радев да проявява политическа мъдрост и тя да подхожда на политическия й опит.

По думите на президента след изборите има потребност от смяна и всички би трябвало да се преценяват с това.

" Хората чакат от вас да бъдете градивни. Мога да ви уверя, че както бях сериозен към вас, по този начин ще бъда сериозен и при всяко друго ръководство. Целта е постигнатото дотук да бъде надградено, а не да вървим обратно ", уточни Радев.

" Част от конституционните условия при процедурата е да сме тук при вас. Ние заявяваме нашата позиция на съпротива на формиращото се ляво-либерално ръководство. Месеци на чегъртане и репресии над симпатизантите на ГЕРБ-СДС белязаха тази година. Въпреки това ние сме втора мощ в Народно събрание ", уточни от своя страна Десислава Атанасова. 

Атанасова съобщи, че всяка неточност ще бъде осветлявана и посочена, тъй като с цел да има положително ръководство е належащо да има мощна съпротива.

От ГЕРБ са несъгласни с позитивната оценка на президента за служебното държавно управление и разясниха отрицателно номинациите на някои служебни министри в очертаващото се ново постоянно държавно управление.

" Служебното държавно управление не съумя да отговори на упованията на българските жители по няколко рецесии. Не оценяваме оптимистично това, което следва за България. Реалната оценка е, че предстоят рецесии ", сподели още ръководителят на групата на ГЕРБ в Народното събрание Десислава Атанасова.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР