ГЕРБ-СДС нямат никаква причина да отстъпват от това да реализират

...
ГЕРБ-СДС нямат никаква причина да отстъпват от това да реализират
Коментари Харесай

ГЕРБ напомнили на Радев кой забърка хаоса

ГЕРБ-СДС нямат никаква причина да отстъпват от това да осъществят първия мандат, по тази причина ще се опитат да стартират диалози по политики. Правителство на малцинството е последна алтернатива, само че въпреки всичко я има. Това съобщи по Нова телевизия някогашният обществен министър и народен представител от ГЕРБ Деница Сачева.

Тя изясни, че на закритата част от консултациите при президента, са разисквани някои аспекти от бюджета.

Дали ние ще участваме в ръководството на страната, го вземат решение гласоподавателите, а не президентът или политическите ни съперници, сподели Сачева. И добави, че на диалозите с президента са му напомнили, че той е взел участие в основаването на това, което през днешния ден не харесвал.

Многократно сме апелирали към това да беседваме с институциите и останалите партии. Диалог не значи безкритичност, продължи Сачева. Затова и от ГЕРБ ще се опитат да стартират диалози и разговор по съответни тематики.

Правителство на малцинството е последна алтернатива, само че въпреки всичко е алтернатива. Мислили сме го това, тъй като го изискуем на гласоподавателите. Персонален състав не е въображаем, само че в случай че се стигне до това, ще бъдат излъчени ярки персони, продължи Сачева.

Чисто математически държавно управление без ГЕРБ не може да има. Ние сме тези, които вършим взаимни отстъпки, вършим действия, вършим опити, с контактна група, с отстъпки, взаимни отстъпки. Най-важните неща са националните цели и политиките, които има да осъществяваме, сподели още Сачева.

Не обсъждаме други разновидности, преди да изчерпим разновидностите с първия мандат, сподели още Сачева.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР