ГЕРБ-СДС нямали никаква причина да отстъпват от това да реализират

...
ГЕРБ-СДС нямали никаква причина да отстъпват от това да реализират
Коментари Харесай

Деница Сачева: Няма причина да отстъпваме от реализирането на мандата

ГЕРБ-СДС нямали никаква причина да отстъпват от това да осъществят първия мандат, по тази причина ще се опитат да стартират диалози по политики. Правителство на малцинството е последна алтернатива, само че въпреки всичко я има. Това съобщи в предаването „ Здравей, България ” Деница Сачева.

„ Намираме се в обстановка на политическа рецесия и колкото по-бързо партиите стартират да водят разговор, с цел да вземат решение проблемите, толкоз по-добре ”, съобщи Сачева.

Тя изясни, че на закритата част от консултациите при президента, са разисквани някои аспекти от бюджета.

„ Дали ние ще участваме в ръководството на страната, го вземат решение гласоподавателите, а не президентът или политическите ни съперници ”, сподели Сачева. И добави, че на диалозите с президента са му напомнили, че той е взел участие в основаването на това, което през днешния ден не харесвал.

„ Многократно сме апелирали към това да беседваме с институциите и останалите партии. Диалог не значи безкритичност ”, продължи Сачева. Затова и от ГЕРБ ще се опитат да стартират диалози и разговор по съответни тематики.

„ Правителство на малцинството е последна алтернатива, само че въпреки всичко е алтернатива. Мислили сме го това, тъй като го изискуем на гласоподавателите. Персонален състав не е въображаем, само че в случай че се стигне до това, ще бъдат излъчени ярки персони ”, продължи Сачева.

„ Чисто математически държавно управление без ГЕРБ не може да има. Ние сме тези, които вършим взаимни отстъпки, вършим действия, вършим опити, с контактна група, с отстъпки, взаимни отстъпки. Най-важните неща са националните цели и политиките, които има да осъществяваме, сподели още Сачева.

„ Не обсъждаме други разновидности, преди да изчерпим разновидностите с първия мандат ”, сподели още Сачева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР