ГЕРБ-СДС няма да влезе на тържествената сесия на 48-ия български

...
ГЕРБ-СДС няма да влезе на тържествената сесия на 48-ия български
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да влезе в НС, ако Митрофанова е вътре

ГЕРБ-СДС няма да влезе на тържествената сесия на 48-ия български парламент, в случай че съветската посланичка Митрофанова е вътре.

Това сподели водачът на най-голямата българска партия, спечелила безапелационно изборите на 2 октомври, Бойко Борисов.

При тези безчовечен удари с ракети в Украйна, при тази експанзия нормите, които и ние сме спазвали до момента, са несъвместими. Парламентарната група на ГЕРБ-СДС дружно с други парламентарни групи ще направи по този начин, че Митрофанова да е нежелана на първото съвещание на Народното събрание, сподели той.

По тематиката Украйна, експанзия, Путин – ние сме безапелационни. По тази тематика няма да вършим взаимни отстъпки, добави Борисов.

Путин и компания не престават да си играят с живота, здравето и целия занаят на страните в нашия район. В изискванията на тази рецесия не знам по какъв начин да другите сътрудници им държи сърце да си приказват – отново избори, отново ще вършим нещо, сподели Борисов.

Няма да влезем в събранието, в случай че госпожа Митрофанова пристигна. Ние сме безапелационни, уповавам се тя да направи този жест и да не пристигна, заключи водачът на ГЕРБ.

Демократична България се причисли към апела на ГЕРБ-СДС и също няма да влезе в Народното събрание, в случай че Митрофанова е вътре.

Пълно безмълвие все още от другите самоопределящи се като антлантическа и проевропейска партия – Продължаваме промяната.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР