ГЕРБ-СДС не получи нужната подкрепа и кабинетът на Росен Желязков

...
ГЕРБ-СДС не получи нужната подкрепа и кабинетът на Росен Желязков
Коментари Харесай

Георги Георгиев: ПП-ДБ дефилират с костюми, а не са свършили работа за 1 лев

ГЕРБ-СДС не получи нужната поддръжка и кабинетът на Росен Желязков беше отритнат в пленарната зала. Лидерът на партията Бойко Борисов съобщи, че няма да поддържа държавно управление с втория и третия мандат.

„ Като академични учител слагам оценка на дебатите през вчерашния ден слаб 2, поради ниската политическа просвета, която демонстрираха главно сътрудниците от ПП-ДБ. Хора, от които ние чакахме и търсихме поддръжка, по този начин както преди една година ГЕРБ като първа политическа мощ поддържа втората от ПП-ДБ за техен кабинет. Една година по-късно те са трети и чакахме от тях, в името на развиването на България, да свършим работа “, съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев пред Bulgaria On Air.

„ Щели да бъдат съпротива, но то няма ръководещи. Няма на кого да са съпротива. Отговорното държание изисква да се поддържа кабинетът, а по-късно към този момент всяко негово деяние да бъде следено, да се влезе в ролята на съпротива. Има един принцип в правото - власт власт възпира “, изясни депутатът.

Георгиев е на мнение, че вчерашните диспути са били цялостни с непотребни нападки и пояснения и е липсвало пълнота за какво тъкмо партиите не желаят да поддържат кабинета на Росен Желязков.

„ В залата слушахме тъжба по отминалата младост на Денков, какъв брой бил популярен като министър председател. Асен Василев говореше откровени лъжи, вместо да се занимаваме с това какви са съответните ограничения, тъй като ние имаме управническа стратегия и те я знаят “, уточни Георгиев.

Депутатът от ГЕРБ още веднъж акцентира, че неналичието на държавническо държание и отговорност от страна на ПП-ДБ е повода за отхвърленото държавно управление.

„ Виждам едни хора, които си разхождат костюмите и дефилират, радват се на публично внимание, а не са свършили работа за един лев. Това не е съществено “, съобщи Георгиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР