ГЕРБ-СДС настоява президентът Румен Радев час по-скоро да обяви дата

...
ГЕРБ-СДС настоява президентът Румен Радев час по-скоро да обяви дата
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска разпускане на парламента или комисия за скандала с Дончева

ГЕРБ-СДС упорства президентът Румен Радев час по-скоро да разгласи дата на парламентарните избори и да разпусне Народното събрание, защото всеки ден щял да ражда нови кавги. Това гласи декларация на групата, прочетена от трибуната в Народното събрание от Тома Биков .

Ако работата на Народното събрание бъде удължена " изкуствено ", ГЕРБ ще желае основаване на анкетна комисия за случая сред Татяна Дончева , Радостин Василев и Тошко Йорданов , като задачата ще е в нея да се изяснят връзките сред партиите на смяната. 
 Трифонов за абсурда: Дончева би трябвало да бъде отстранена от политическия живот Трифонов за абсурда: Дончева би трябвало да бъде отстранена от политическия живот
Историята с Дончева за следващ път демонстрира какъв брой мръсна работа е политиката у нас. Това написа в профила си във Фейсбук водачът на " Им...

" ГЕРБ няма да вземе страната. Ако Йорданов и Василев споделят истината, то Дончева няма място в политиката. Ако е противоположното, те нямат място в залата и политиката. Една от двете страни лъже и би трябвало да създадем всичко допустимо да установим коя. Това е неуспехът да се излъчи правителтво на смяната. Това е насмешка с хората на площада през 2020 година Случи се смяна, само че тя не е към положително ", написа в част от декларацията.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР