ГЕРБ-СДС мачкат опонентите си с 26,4% на парламентарните избори в

...
ГЕРБ-СДС мачкат опонентите си с 26,4% на парламентарните избори в
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Социологът Николай Николов разкрива защо ГЕРБ са сигурни на върха и расте подкрепата за проф. Анастас Герджиков за балотажа

ГЕРБ-СДС мачкат съперниците си с 26,4% на парламентарните избори в неделя, подкрепеният от тях претендент за президент проф. Анастас Герджиков диша във на Румен Радев, сочат горещи данни на социологическа организация " Барометър ", направени 3 дни преди вота на 14 ноември.

Българска социалистическа партия удържа втората позиция, четири политически сили се борят за останалите 3 места в 47-о Народно заседание, " мутрите " на Мая Манолова са вън от идващия парламент, разкрива шефът на " Барометър " Николай Николов.

" Хората от най-малко две седмици насам си приказват главно за зелените документи, дали децата ще отидат на учебно заведение или не. Едните възпитаници са в клас, другите онлайн. Но по какъв начин става образованието сега е безспорен качамак ", съобщи Николов и добави, че тематиките за цените на тока, парното и бензина не престават да са измежду първите на дневен ред.
свързани новини57309на 09.11.202182231на 07.11.2021
" В нашето проучване, направено сред 4 и 9 ноември, на парламентарните избори ще гласоподават 43% и малко. Лятото ние казахме, че ще гласоподават не повече от 45%, сътрудници споделиха - над 60%, а действително с гласувалите от чужбина бяха 42%. Ако изборната интензивност стигне 50%, някои хора би трябвало доста да се радват ", съобщи той.

Гледайте онлайн по ПИК TV!



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР