ГЕРБ-СДС избра да открие предизборната си кампания за вота 2

...
ГЕРБ-СДС избра да открие предизборната си кампания за вота 2
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Стара Загора

ГЕРБ-СДС избра да открие предизборната си акция за вота 2 в 1 на 9 юни в Стара Загора, където показа листите си.

Коалицията направи поръчка, че ще се бори за стабилността и сигурността на страната ни. Град Стара Загора е определен за старт на акцията поради проблемите в областта на енергетиката в региона.

Именно ориста на въглищните централи от комплекс „ Марица Изток “ ще бъде приоритет на политическата групировка.

 „ Алфа Рисърч “ за изборите за Народно събрание: ГЕРБ-СДС са любимец, ПП-ДБ са „ донор “ Тази сутрин 6 мин. „ Алфа Рисърч “ за изборите за Народно събрание: ГЕРБ-СДС са любимец, ПП-ДБ са „ донор “  Вижте номерата на бюлетините на партиите и обединенията за вота „ 2 в 1 “ на 9 юни България 3 мин. Вижте номерата на бюлетините на партиите и обединенията за вота „ 2 в 1 “ на 9 юни  Росица Матева: Най-напред гласувайте в квадратчето с номера на партията и след това в кръгчето за претендент Лице в лице 5 мин. Росица Матева: Най-напред гласувайте в квадратчето с номера на партията и след това в кръгчето за претендент  ГЕРБ-СДС записаха листата си за евроизборите България 3 мин. ГЕРБ-СДС записаха листата си за евроизборите  „ Алфа Рисърч “ за изборите за Народно събрание: ГЕРБ-СДС са любимец, ПП-ДБ са „ донор “ Тази сутрин 6 мин. „ Алфа Рисърч “ за изборите за Народно събрание: ГЕРБ-СДС са любимец, ПП-ДБ са „ донор “  Вижте номерата на бюлетините на партиите и обединенията за вота „ 2 в 1 “ на 9 юни България 3 мин. Вижте номерата на бюлетините на партиите и обединенията за вота „ 2 в 1 “ на 9 юни  Росица Матева: Най-напред гласувайте в квадратчето с номера на партията и след това в кръгчето за претендент Лице в лице 5 мин. Росица Матева: Най-напред гласувайте в квадратчето с номера на партията и след това в кръгчето за претендент  ГЕРБ-СДС записаха листата си за евроизборите България 3 мин. ГЕРБ-СДС записаха листата си за евроизборите

„ Росен Желязков добре сподели, че това са изборите. Трябва да имаме отчетлива разлика, с цел да може да наложим нашата стратегия, нашите разбирания и да излезем от безвремието “, сподели пред деятелите на ГЕРБ водачът Бойко Борисов.

По думите му даже най-горещи фенове на ПП-ДБ не могат да отрекат, че за последните 3 години нищо не се е случило в страната.

„ Положих всички старания да има държавно управление, да не се отива на избори. Колкото и неприятно да беше, това даваше най-малко извън някаква непоклатимост на България. Приемах упреците и знаех, че това вярно, тъй като живота го потвърди. Тези дни мислех, за какво те счупиха това държавно управление, тъй като доводите, които изнасят не са истината. Или са знаели, че това което ще излезе, ще ги потопи и са бързали да избягат. Като върнем записите целия този сюжети, който чухме се случи през тези 11 месеца “, съобщи още водачът на ГЕРБ.

Снимка: btvnovinite.bg

Борисов прикани за съществено отношение, както към изборите за народен парламент, по този начин и за Европейски парламент.

На 9 юни претендентите на 32 партии, обединения и инициативни комитети ще се борят за доверието на българите, сочат данните на Централната изборна комисия (ЦИК).

До 14 май българите, които живеят в чужбина, могат да подадат заявление за гласоподаване, а до 25 май е срокът за регистриране по сегашен адрес.

На парламентарните избори предходната година гласоподавателите са приближавали 7 млн. Брой, непосредствен до цялото население на страната, поради това, че изборните описи не са обновени. Тогава гласоподаваха над 2,6 млн. души.

На евроизборите преди 5 години право на глас са имали към 6,3 млн. – гласоподаваха към 2,1 млн.

Колко ще са гласоподавателите на идния избор и ще бъдат ли изчистени описите от така наречен „ мъртви души “ – ще научим след публикуването им от ЦИК.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР