ГЕРБ-СДС иска връщане на хартиените бюлетини и броене на разписките

...
ГЕРБ-СДС иска връщане на хартиените бюлетини и броене на разписките
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС си иска хартиените бюлетини

ГЕРБ-СДС желае връщане на хартиените бюлетини и преброяване на разписките от изборните машини. Това стана ясно, откакто обединението върна получения от президента мандат за сформиране на държавно управление. Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова съобщи след срещата при президента:

" Категорично и на консултациите при президента, и през днешния ден той самият удостовери, че към момента държи на мнението си, изразено през януари предходната година, при консултациите с парламентарните групи, за това разписките в края на изборния ден да се преброят като гаранция за почтен избор. Това е едно от нашите оферти. Второто ни предложение е във връзка с опцията да се гласоподава и с хартиени бюлетини, отчитайки, че има огромна възможност да имаме избори две в едно и ще се организират частични локални избори ".

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР