ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната - Демократична България проведоха среща в

...
ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната - Демократична България проведоха среща в
Коментари Харесай

Правителството на моменти изглежда като комитет за трудоустрояване: ГЕРБ

ГЕРБ-СДС и " Продължаваме Промяната - Демократична България ” организираха среща в Народното събрание по общата управническа стратегия на кабинета " Денков-Габриел ” в частта " Правосъдие ” и " Вътрешни работи ”. Първите в Народното събрание още веднъж оповестиха, че за тях стои въпросът за съдружно съглашение, съобщи Нова тв.

" Програмата, с която сега разполага Министерският съвет, е тази, която ПП-ДБ направиха в ескелска таблица. Изненада ни съставът на участващите в тази среща - не видяхме нито ръководители на ПГ, нито оторизирани лица. Неслучайно срещата продължи не повече от 20 минути ”, уточни Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС.

Тя акцентира, че ГЕРБ-СДС упорства за съдружно съглашение, с цел да е ясно кой носи отговорността. " Това, че на тази среща участваха лица, които нямат даже качеството на народни представители, е смущаващо. Те не могат да носят и политическа отговорност ”, добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Атанасова уточни, че неслучайно няма номинации за регионални шефове, зам.-министри и образувани парламентарни комисии. " Защото единодушие не се реализира. Министерският съвет си взима някакви решения, назначават си някакви хора. Отговорност за тези номинации не следва да носим като парламентарна група ”, безапелационна беше тя.

" Много не ми се желае държавното управление да се трансформира в някакъв комитет за трудоустрояване, както наподобява на моменти ”, добави Томислав Дончев.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР