ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще проведат лидерска среща в търсене на

...
ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще проведат лидерска среща в търсене на
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще проведат лидерска среща

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще проведат лидерска среща в търсене на консенсус по тематиките, засягащи дневния ред на страната и обществото в подтекста на идното връчване на първия изследователски мандат.

Срещата е планувана за 25 април 2023 година, вторник, от 10:30 часа в зала „ Запад “ на Народното събрание (НС), оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Представителите на медиите ще бъдат поканени за протоколни фрагменти първоначално, а след срещата ГЕРБ-СДС ще направи изказване и ще отговори на въпросите на медиите.

В актуалната седмица ГЕРБ-СДС ще предложения на срещи и водачите на останалите парламентарно показани партии в 49-ото Народно събрание, оповестяват още от пресцентъра на ГЕРБ.

По-рано в понеделник Росен Желязков, ръководител на Народно събрание и народен представител от ГЕРБ-СДС, съобщи в телевизионния ефир, че най-естественото в актуалната политическа обстановка е да има лидерска среща. Първо би трябвало да има лидерска среща. Докато не отмине дистанцираното говорене и не се седне на диалог очи в очи, всичко е допустимо, уточни ръководителят на Народно събрание.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР