ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са обречени да се разберат, защото разочароваха

...
ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са обречени да се разберат, защото разочароваха
Коментари Харесай

Политолог: Ако има силна опозиция в страната, то това е президентът

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са обречени да се схванат, тъй като разочароваха хората, които ги избраха. Запазването на доверието е през управническа стратегия, която да осъществят взаимно. Това сподели за " Денят онлайн " политологът от " Сова Харис`` Васил Тончев.

" Мерките на Политическа партия не са неприемливи за ГЕРБ, биха могли да станат, в случай че няма подмолни претекстове, които да ги тласкат в друга посока. От тези две политически сили зависи по какъв начин ще работи Народното събрание. Има ли политическа воля, не би трябвало да има спънки да ръководят дружно. Радев се обръща към огромна част от жителите, които желаят България да стоят спокойно и встрани. Той може да има и по-дълъг небосвод, води поредна политика, която дава отговор на упованията на левите хора ", разяснява той.

По думите му събирането на дясноцентристки партии е начало на възобновяване на структурата на политическата сцена. " Плаващите болшинства са рискови за общото ръководство. Разбирателството и изискванията сред Политическа партия и ГЕРБ са основата. ГЕРБ-СДС се заиграват с останалите партии, само че това разрушава единството. Не е допустимо на процедура акад. Денков да бъде заставен да извършва функционалностите на министър председател откакто подаде оставка. " Ако има мощна съпротива в страната, то това е президентът ", съобщи Тончев. И добави, че Сарафов няма да подаде оставка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР