„ГЕРБ –СДС е с богат политически опит и вярвам, че

...
„ГЕРБ –СДС е с богат политически опит и вярвам, че
Коментари Харесай

ГЕРБ към президента: Ще сме силна и безкомпромисна опозиция

„ ГЕРБ –СДС е с богат политически опит и имам вяра, че на този опит би трябвало да подхожда и политическа горделивост. Очакваме от вас градивно държание и постоянна съпротива. Двете служебни държавни управления, демонстрираха, че може да се стабилизира обстановката. Уверявам ви, че както хората чакат да сте градивни, по този начин ще бъда сериозен към, което и да е държавно управление. Нека бъде надградено постигнатото и да вървим напред”, с тези думи президентът Румен Радев се обърна към представителите на ГЕРБ при старта на консултациите в президентството.

От ГЕРБ-СДС ясно обявиха, че ще са мощна и безкомпромисна съпротива, която с изключение на, че ще подлага на критика, то ще оказва помощ при решаването на значими за страната въпроси.

„ В месеци на репресии, които белязаха годината, най-много към членовете на ГЕРБ-СДС. Въпреки това сме втора политическа мощ. За нашите гласоподаватели ще сме знаеща и можеща съпротива, ще сме със мощни позиции за отстояване на демокрацията и съблюдаване на конституцията. Ако държавното управление, което ще бъде образувани, освен поради политическата мъдрост, а и поради опита ни, ще получат помощ. Всяка неточност обаче ще бъде посочена и осветление, тъй като с цел да има положително ръководство, би трябвало да има мощна опозиция”, сподели Десислава Атанасова.

Тя разкритикува и двете служебни държавни управления.

„ Не съм съгласна с позитивната ви оценка. Вашият оптимизъм не попада в нашата оценка. Не дадоха отговор на доста рецесии. Това ще е тематика и към бъдещото държавно управление. Не оценяваме това което следва. Трябва единство и справяне с нови рецесии. Трябва разговор. Обществото ни е разграничено. И служебното държавно управление, и президентството разделиха народа”, сподели още Атанасова. Обърна се към Радев Атанасова.

Волно или не тя се обърна към него с „ господин Премиер”, само че незабавно по-късно поправи грешката си.

„ Съдерете информацията за какво и кой е издал заповед, една медия е осъмнала с барикадиран вход. Става въпрос за в.Труд, които са сериозни както към президентството, по този начин и към служебното правителство”, моли Атанасова.

Радев акцентира, че не се бърка в изпълнителната власт. Вече е бил известен за сходни рецесии в медията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР