ГЕРБ- СДС е първа политически сила в Община Любимец на

...
ГЕРБ- СДС е първа политически сила в Община Любимец на
Коментари Харесай

ГЕРБ- СДС си запази Любимец, д-р Станков първенец по префере...

ГЕРБ- Съюз на демократичните сили е първа политически мощ в Община Любимец на изборите на Народно заседание. От 3482 дали своят вот, 1444 са подкрепили обединението. Тя е любимец както в 11-те секции в града, по този начин и в селата, демонстрират числовите данни от сканираните протоколи на РИК- Хасково.

Само в една секция спечелилият на вота „ Продължаваме промяната “ има с глас повече от ГЕРБ- Съюз на демократичните сили.

Любимец си има и любимец. Д-р Георги Станков, който на предходните избори стана народен рекордьор по преференции измежду симпатизантите на обединението, и в този момент е спечелил желанията на съгражданите си. Втория в листата е събрал 1159 преференции в общината. Освен той, преференциални гласове има и лидерът на листата Делян Добрев, само че гласовете за него в тази община са десетина.

Резултатите от вота демонстрираха, че ГЕРБ отстъпи от твърдината си област Хасково. След 100-процентовото култивиране на бюлетините от РИК-Хасково „ Продължаваме Промяната “ взе 25.62%, а ГЕРБ-СДС 22.27%.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР