ГЕРБ също са за това страната ни да подкрепи с

...
ГЕРБ също са за това страната ни да подкрепи с
Коментари Харесай

И ГЕРБ иска да подкрепим с въоръжение Украйна

ГЕРБ също са за това страната ни да поддържа с въоръжение Украйна. Това стана ясно от декларация на Даниел Митов, отдадена на непровокираната война на територията на Европа, по думите му.

Вече 35 дни на територията на Украйна се водят брутални военни дейности, напомни той. Стотици хиляди са изгубили домовете си, други са напуснали страната. Възстановяването ще отнеме десетилетия, сподели още депутатът. Помагане на жертвите не значи замесване в спора, посочи Митов.

В момента държавното управление, по думите му, извръща глава от спора. Редица страни към този момент подкрепят военно Украйна, по думите му. Българското държавно управление се е снишило , сподели депутатът. ГЕРБ е за държавното управление да даде военна техника на Украйна. Не одобряваме думите на премиера, че нямаме с какво да помогнем на Украйна, акцентира Митов. Правителството трябвало да стартира договаряния със съдружниците ни от НАТО за отбранителното ни подсилване, съгласно опозицията.

Срамът ще е за вас, обърна се той към болшинството като ги прикани да поддържат декларацията на ГЕРБ. Време е да защитим Украйна, тя пази всички нас , счита Даниел Митов.

 Демократична България стартира съвещания да дадем оръжия на Украйна
Демократична България стартира съвещания да дадем оръжия на Украйна

Свободата на Украйна е независимост за Европа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР