ГЕРБ са задължени да направят опит за правителство, прави им

...
ГЕРБ са задължени да направят опит за правителство, прави им
Коментари Харесай

Плугчиева: За властта трябват опитни политици, ако влязат хора, които ще се учат, ще е катастрофа

ГЕРБ са задължени да създадат опит за държавно управление, прави им чест, че са подготвени на съществени взаимни отстъпки, сподели някогашният вицепремиер Меглена Плугчиева по Българска национална телевизия.
С ротацията за началник на Народно събрание бихме всички върхове, в Швейцария промяната на ръководител е на една година, изясни в предаването " Говори в този момент " някогашният дипломат там.
ПП-ДБ не дават да се издума за държавно управление с първия мандат, в това време чакат поддръжка от всички за държавно управление с втория мандат. Става въпрос за някаква грозна игра, само че за сметка на страната, акцентира Плугчиева.


Трябва постоянно държавно управление, само че от опитни политици и специалисти. Ако в този момент влязат младежи, които занапред да се учат, ще последва още по-голяма злополука, бе изводът на Меглена Плугчиева, някогашен вицепремиер и дипломат в Германия, Швейцария и Черна гора.

Според нея ГЕРБ са задължени да създадат опит за държавно управление. " Прави им чест, че са подготвени на съществени взаимни отстъпки, някъде минават и алената линия ", сподели още тя и настоя, че би трябвало да търсят по-широка поддръжка, тъй като става въпрос за спасяването на България.

Когато си в няколко с рецесии, не би трябвало да се делиш на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, опитът, експертизата е в ГЕРБ, в Движение за права и свободи, сподели още Плугчиева. Тя бе препоръчана за министър в кабинета на проф. Николай Габровски с мандата на ГЕРБ в предишния парламент, който не бе утвърден.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР