ГЕРБ са в истерия, защото вече не говорят само те.

...
ГЕРБ са в истерия, защото вече не говорят само те.
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: ГЕРБ са в истерия, че вече не говорят само те

" ГЕРБ са в нервност, тъй като към този момент не приказват единствено те. Загрижени са тъй като към този момент не могат да приказват през мегафона и да спускат върху нас скъпите си инструкции ", съобщи политологът Евгений Дайнов по време на присъединяване в предването  по TV+.

" Забелязахте ли тази извънредно маймунска история – събира се племето маймуни и с телата си се пробваха да спрат един човек да приказва? Това се случи по време на чуването на предприемача Илчовски в Комисията по проверка ", разяснява Дайнов.

По думите на политолога, ГЕРБ са уверени, че ще продължат да са на власт и не престават да крадат обществени средства.

" В този финален мандат на Борисов, полуподчинената страна, полубандитстката страна се заключи, а жителите останаха на открито. Тези хора взимаха неща за себе си от нас, а ние бяхме заключени на открито ", изясни Дайнов.

Той добави, че сега очевидно липсват трима висши ръководители на секрети служби, както и Борисов.

" Може да са някъде дружно и да не ни мислят положителното ", съобщи Дайнов.

Той призова министрите от настоящото служебно държавно управление да бъдат по-решителни. " Някой министър би трябвало да се намеси и да спре прехвърлянето на обществена благосъстоятелност в персонална в Царево, или този противозаконен градеж на Смокиня, който е в дюните, снимах ги персонално ", сподели той.

Политологът съобщи, че е значимо освен нередностите в ръководството на ГЕРБ да бъдат разкрити, само че и да видят жителите, че страната може да се ръководи правилно. 

Според Дайнов " ИТН "  категорично ще са първа мощ на идните предварителни избори на 11 юли. " Очаквам партиите на смяната да могат да формулират парламентарно болшинство. Това означава общо да имат близо 120 депутати и Българска социалистическа партия, в случай че желаят да измият репутацията си, ще ги поддържат в някои гласувания. А в този момент в последна сметка една мафия мъчно си потегля от власт. Но стартира - цивилизационни пластове се реалокират ", съобщи Евгений Дайнов, представен от ОффНюз.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР