ГЕРБ са страхливци. Като отидоха на избори, не казаха на

...
ГЕРБ са страхливци. Като отидоха на избори, не казаха на
Коментари Харесай

Стойнев: ГЕРБ са страхливци, на изборите не казаха, че ще увеличат максималния осигурителен доход

ГЕРБ са страхливци. Като отидоха на избори, не споделиха на българските жители, че ще им усилят оптималния застрахователен приход.

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев по време на дебатите за окончателното гласоподаване на бюджета на Държавното публично обезпечаване за 2019 г. 

" ГЕРБ не желаят да беседват за политики, боязън ги е. Вие смятате ли да бъдете правилни и да преизчислите всички пенсии. Това не е правено от времето на Тройната коалиция ", продължи той.

" Не сме страхливци като вас, отиваме на избори готови и споделяме на хората истината. Вие не им казвате истината, по тази причина седим в Народното събрание до мрачно ", разяснява той.

В отговор депутатът от ГЕРБ и ръководител на правната комисия Данаил Кирилов съобщи, че не вижда нищо плахо в дейностите на ГЕРБ. 

" Кое ни е страхливото - че 9 часа слушаме единствено оратори на Българска социалистическа партия, които повтарят едно и също ли ", уточни Кирилов. 

„ Смятам, че следва да се наложи дължимото наказване на Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия за думите му, че сме страхливци “, акцентира той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР