ГЕРБ са регистрирали първи листата си с кандидати за евровота

...
ГЕРБ са регистрирали първи листата си с кандидати за евровота
Коментари Харесай

Отново първи: ГЕРБ регистрира евролистата си в ЦИК

ГЕРБ са записали първи листата си с претенденти за евровота в ЦИК. Това заяви на формалната си страница във Фейсбук заместник-председателят на партията и ръководител на предизборния щаб Цветан Цветанов.

" Политическа партия ГЕРБ първа записва листата си с претенденти за членове на Европейския парламент в ЦИК. Днес с административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов внесохме в ЦИК всички нужни документи за регистрацията на претендентите на ГЕРБ за евродепутати. Политическа партия ГЕРБ бе и първата политическа мощ, която подаде документите си за регистрация в ЦИК, а на 7 април бе оповестено и решението, с което Комисията публично разгласи, че приема без забележка документите на партията и с това процесът по регистрация бе приключен ", написа той.

" Както и до момента - Политическа партия ГЕРБ е с няколко крачки пред политическите си съперници и регистрацията ни преди всички останали е единствено едно от доказателствата. Изборът на претендентите, изработването на платформата, определянето на главните послания и мобилизацията на структурите по места са процеси в ГЕРБ, които водят началото си още от края на предходната година. Вярвам, че ще успеем да запазим положителното движение и на 26 май още веднъж ще сме първи! ", приключва поста си заместник-председателят на ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР