ГЕРБ са притеснени от параметрите на бюджета, които представи служебната

...
ГЕРБ са притеснени от параметрите на бюджета, които представи служебната
Коментари Харесай

Борисов критикува бюджета на Радев

ГЕРБ са обезпокоени от параметрите на бюджета, които показа служебната власт. Партията разгласи, че свиването на бюджетния недостиг без да се пипат налози може да става с не повече 1 % на година, което ще обезсмисли референдума за еврозоната.

Само от лихвите ще платим толкоз, едвам построим две автомагистрали Хемус и да ремонтираме всички учебни заведения в страната. Това сподели на ексклузивен брифинг Деница Сачева, съпровождана от водача на ГЕРБ Бойко Борисов, някогашният министър на образованието Красимир Вълчев, Десислава Атанасова и Делян Добрев. Последният показа прогнозите на партията и на водача още отпреди година и половина, че навлизаме в дългова серпантина.

За Красимир Вълчев ни се случва допустимо най-лошото. Освен явният недостиг, по думите му, има и скрити дефицити.

Десислава Атанасова пък е ядосана от последните мнения, идващи от ПП-ДБ, които още веднъж желаят да се разграничат от модела ГЕРБ и уточни, че моделът ГЕРБ носел сигурност и непоклатимост.

Тя посочи и разочарованието си от това, че това се случва след сякаш доброжелателността в диалозите сред първите две партии в 49 Народно събрание.

Все едно още веднъж сме на избори, установи и водачът Бойко Борисов. Той също не скри разочарованието си от ПП-ДБ. Очаквал през днешния ден към този момент да кажат от кого желаят поддръжка. Отговорът " от всички " той пояснява като липса на желание вторите да вършат кабинет.

Борисов нападна президента Румен Радев, припомняйки че в деня, в който президентът излязъл с пестник пред хората, ГЕРБ вкарали страната в Европейския банков съюз и Чакалнята на Еврозоната.

Има още клопки, които не са отразени в бюджета, акцентира водачът на ГЕРБ. Къде са 50 милиарда лв. за автомагистрали, недоумява той и подлага на критика анализите на служебната власт за инфлацията и растежа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР