ГЕРБ са предложили да бъде създадена временна комисия за цената

...
ГЕРБ са предложили да бъде създадена временна комисия за цената
Коментари Харесай

ГЕРБ: Цената на руския петрол не е скочила, защо горивата са по 3,50 лв.?

ГЕРБ са предложили да бъде основана краткотрайна комисия за цената на горивата, само че то не е попаднало в дневния ред на Народното събрание. Това обявиха депутатите Делян Добрев и Томислав Дончев в Народното събрание.

" Не е правилно че цените са скочили поради петрола, защото петролът у нас не е вид " Брент ", а уралски нефт, чиято цена не изменена ", съобщи Делян Добрев.

По думите му даже след войната в Украйна уралският петрол е паднал с 30%. Къде е разликата от 1 лев на литър, питат ГЕРБ и настояват, че това е кражба.

" На ден се купуват 10 млн. литра или някой прибира 10 млн. На ден. Управляващите прикриват истината ", безапелационен е Добрев.

Томислав Дончев съобщи, че става въпрос за обществени обстоятелства, които са изнесени в пленарната зала, само че реакцията на депутатите била нулева. На този декор новината за отделилия се народен представител от Има Такъв Народ е провокирала бурни страсти.

" Ако това държавно управление се занимава с нещо, то е личното му оцеляване. Каквито и старания да се поставят и каквито и пари да се влагат, дните на това държавно управление са преброени ", съобщи Дончев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР