“ГЕРБ са първи, това го признаваме. Ние ще се опозиция,

...
“ГЕРБ са първи, това го признаваме. Ние ще се опозиция,
Коментари Харесай

Явор Божанков: БСП няма да подкрепи правителство на ГЕРБ и ДПС

“ГЕРБ са първи, това го признаваме. Ние ще се съпротива, няма нищо трагично в това, били сме много време по този начин. Понеже това е волята на български гласоподавател, то ГЕРБ в този момент носят отговорността. Ние няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи ”, съобщи Явор Божанков от Българска социалистическа партия в предаването на “Лице в лице ” по бТВ.

“Не могат да приказват ГЕРБ по този начин все едно някой различен смъкна предходния кабинет. Нека в този момент да създадат нов. Имат задоволително гласове. Бойко Борисов сега е заседнал самичък в тресавището, което самичък си сътвори за последните 12 години, дружно с дейното присъединяване на Движение за права и свободи ”, добави той.

“Правителство на ГЕРБ и Движение за права и свободи ще взриви обществото ”, счита той.

Божанков разяснява и изявлението на Радомир Чолаков от ГЕРБ, че партията на Борисов е подготвена да води договаряния с “Демократична България ” за правосъдната промяна.

“Смешно беше Чолаков да приказва за правосъдна промяна. Най-добре е да извикат Данаил Кирилов да показа нов план за конституция. ГЕРБ са хората, които браниха Гешев безусловно с телата си. ГЕРБ бяха хората, които бранеха Гешев (Иван Гешев - основен прокурор - б.р.) Когато сме викали Гешев в Народното събрание ГЕРБ постоянно влизаха цялата група и започваха да викат, с цел да не се чуят въпросите и отговорите на Гешев ”, сподели Божанков.

Според него сега ГЕРБ са подготвени на всичко, с цел да вземат още веднъж властта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР