ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО. В циганските

...
ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО. В циганските
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Купуват се гласове под покровителството на МВР

" ГЕРБ са дали обещание 70 000 гласа на Вътрешна македонска революционна организация. В циганските махали се заплащат сред 150 - 300 лв.... Тези неща стават на мрачно и под покровителството на Министерство на вътрешните работи ", съобщи водачът на " Атака " Волен Сидеров в понеделник пред БНР и добави, че новата тройна коалиция е ГЕРБ, Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация.

Партията на Сидеров към момента се води съдружен сътрудник в актуалното ръководство, защото излъчените от нейната квота членове на изпълнителната власт не са напуснали постовете си. " Атака " остана лоялна на премиера Бойко Борисов даже и откакто сътрудниците ѝ Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ я изгониха от обединението " Обединени патриоти ", която е част от властта. Самият Волен Сидеров напусна Народното събрание и от края на 2019 е общински консултант в София, а партията му се ребрандира като православна и ще взе участие независимо на идните парламентарни избори.

Според сегашните социологически прогнози " Атака " няма късмет да влезе в новото Народното събрание, до момента в който Вътрешна македонска революционна организация, които, са на кантар. Изоставен от Вътрешна македонска революционна организация, водачът на НФСБ Валери Симеонов с " Воля " на Веселен Марешки.

Волен Сидеров разяснява пред БНР, че " Вътрешна македонска революционна организация не е патриотична групировка, а произведение на Държавна сигурност " . Това систематично се коментира и в от партийната телевизия на Сидеров.

Според него Вътрешна македонска революционна организация заплаща на социологическите организации, с цел да им дават прогноза от 4% като резултат от изборите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР