ГЕРБ са готови да седнат на една маса с всички

...
ГЕРБ са готови да седнат на една маса с всички
Коментари Харесай

Деси Атанасова: Готови сме да преговаряме с всяка една партия

ГЕРБ са подготвени да седнат на една маса с всички политически обединения, с които споделят сходни полезности по огромните стратегически национални въпроси - европейския път на България, присъединяване в НАТО, влизането в еврозоната и Шенген, диверсификацията на газовите доставки. Това разгласи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" Не знам дали е допустимо " Продължаваме промяната " и ГЕРБ да седнат на масата на договарянията, значимо е по какъв начин ще ни подредят българите. Но по всяка национална значима тематика надпартийно е допустимо обединяване на всички, които имат идентична ценностна система. Това е виновното държание, а не да чертаем червени, бели и всевъзможни линии, които някой може или не може да прескочи.

Наша цел е България да е свободна, демократична и правова страна. Българите да са спокойни, толерантни между тях и дружно да преодоляваме рецесиите. Ако има обединения със същата цел и интерес като нашия - добре пристигнали! Защото е извънредно време да покажем силата на съединението. България и народът е толкоз разлъчен, че няма потребност от червени линии, граници и противен политически спор. ", посочи тя.

По думите и ръководството на страната през последните 8 месеца е знак на несправяне - на прегазване на конституцията и законите на страната.

" Извинявайте, но всичко, което те направиха, беше глобено от правовата страна. И ние сме удовлетворени, че съдилищата санираха всичко, което бяха сътворили - и за Капитан Андреево, и за влизането на Кирил Петков във властта и за КЕВР. Бизнесът е в потрес от това ръководство - 8 месеца, които са празно време за нашата страна ", добави тя в " Денят стартира ".

Според Десислава Атанасова, в случай че е имало доказателства за корупция и обири по време на ръководството на ГЕРБ, държавното управление и Бойко Рашков са щели да ги показват досега, а всичко, което са създали е да арестуват нелегално Борисов и Горанов. Тя посочи, че от ГЕРБ имат подозрения, че се краде по 1 лева на всеки литър бензин или дизел и имало отчети на службите в тази посока.

Десислава Атанасова разяснява и апела на Настимир Ананиев към ГЕРБ да се извинят на гласоподавателите: " За кое ние да се простим, а тях да похвалим - за неналичието на един сантиметър асфалт, хората се избиват. За това, че всеки ден хващат пияни и дрогирани водачи - от кое място идва тази дрога, не сте ли се замисляли? Как да разясня такава политическа шантонерка като господин Ананиев? Той беше в ръководство на ГЕРБ, когато управлявахме с Реформаторския блок. Благодарение на ГЕРБ и на това, че той се влачеше по стомах в централата на ГЕРБ, с цел да стане ръководител на транспортната комисия, въобще някой му научи името. Дали да разясня вълци и овчи кожи - но апелирам ви се, няма смисъл! ".
ТЕМА преди 50 минути 475 преди 1 час 1103 преди 2 часа 1337
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР