ГЕРБ са готови да предложат правителство и програма за управление.

...
ГЕРБ са готови да предложат правителство и програма за управление.
Коментари Харесай

Тома Биков: ГЕРБ са готови с кабинет и програма

ГЕРБ са подготвени да предложат държавно управление и стратегия за ръководство. Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ пред Българска национална телевизия.

В същото време юрист Николай Хаджигенов съобщи пред малкия екран, че „ Изправи се! Мутри вън “ още през днешния ден ще насочат покана за диалог с групировката на Слави Трифонов за сформиране на кабинет с мандата на „ ИТН “, които останаха втора политическа мощ на изборите.

Вариантите за държавно управление на ГЕРБ

Тома Биков разви няколко разновидността за нов кабинет. Единият е кабинет на ГЕРБ и партии, които го поддържат. Биков не уточни кои са тези партии. До момента само от Движение за права и свободи не са споделили дали ще поддържат държавно управление на ГЕРБ. Всички останали политически обединения оповестиха, че няма да поддържат нов кабинет на ГЕРБ.

Биков уточни, че при този вид е допустимо отпред на държавното управление да не е водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Тази догадка беше стартирана още в сряда от вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева и общественият министър Деница Сачева. Кой ще е бъдещият министър председател зависи от договарянията, сподели Тома Биков без да уточни имена.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР