ГЕРБ са готови да подкрепят Атанасов, ако той иска да

...
ГЕРБ са готови да подкрепят Атанасов, ако той иска да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Готови сме да подкрепим Атанас Атанасов за шеф на някоя от службите за сигурност

ГЕРБ са подготвени да поддържат Атанасов, в случай че той желае да поеме управлението на някоя от службите за сигурност, съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 
 
Нищо не постанова незабавни дейности, изключително в изискванията на война в Украйна и липса на готово законодателство, което ясно да покаже каква е визията за промяна в службите, добави той.
 
В коридорите на Народното събрание Борисов изрази вяра съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов да премисли решението си да се отдръпна от председателския пост в Комисията за надзор над службите за сигурност поради отхвърли на ГЕРБ да поддържа концепцията за обединение на Военното разузнаване и Държавна организация " Разузнаване " в единна разследваща работа.
 
" Освен това, когато се заприказва в тези служби, те са като ветропоказател  - съставът стопира да работи, почва да се оглежда, ослушва се какво ще се случи. А сега, виждате, дронове, виждате какви ли не проблеми. Те би трябвало да работят интензивно до времето, в което сложим на масата нашите оферти. Това съм споделил и ще го видя в този момент, мисля, че той би трябвало да го премисли. То не е срещу нашето общо решение ", разяснява водачът на ГЕРБ.
 
" Няма да е през днешния ден, ще ви хареса, ексцентрично решение. Минало ми е времето за това, гледаме нагоре ", разяснява Борисов по отношение на въпроси кой ще е претендентът на ГЕРБ за кмет на столицата и по кое време ще бъде оповестена кандидатурата.
 
Той разяснява и рецензиите на президента Румен Радев, че държавното управление ни не прави задоволително за участието ни в Шенген:
" Не думай! Верно! От Ню Йорк чак!  Аз видях от Ню Йорк, че с ръководителя на Европейската комисия, с президента Зеленски на Украйна, това беше нашият вицепремиер Мария Габриел. Аз това видях. Благодаря! "
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР