ГЕРБ са доволни от доклада на ЕК. Докладът е обективен,

...
ГЕРБ са доволни от доклада на ЕК. Докладът е обективен,
Коментари Харесай

Цветанов прикани опозицията да прочете доклада на ЕК

ГЕРБ са удовлетворени от отчета на Европейска комисия. Докладът е справедлив, регистрира на брифинг заместник-председателят на партията Цветан Цветанов и добави, че няма нови рекомендации.

Цветанов вижда положителната оценка в отчета на Европейска комисия. Ясен знак е опцията през 2018 мониторингът да отпадне.

Той е удовлетворен от констатациите за битката с проведената престъпност. По думите на заместник-председателя на ГЕРБ реализирана е сигурност, която е предстояща от европейските сътрудници.

Брюксел прави оценка конституционните промени за правосъдната промяна и разделянето на Висш съдебен съвет на колегии . Ние сме удовлетворени от отчета за страната ни, похвали се Цветанов. Според него би трябвало деликатно да се прочете отчета, изключително оценката за политическата рецесия и работата на служебното държавно управление. От май месец за Брюксел у нас има непоклатимост и промените са траяли , съобщи вторият в ГЕРБ.

Затова и той упорства опозицията да прочете отчета, а не да пречи на работата на законодателния орган . Призовавам всички да работим дружно, посочи Цветанов.

Правителството е устойчиво, установи той и показа, че ръководещите няма т самообладание да видят претекстовете на опозицията за вота на съмнение .

Няма да се поддаваме на провокациите на Българска социалистическа партия , закани се заместник-председателят на ГЕРБ. Той се извини на българските жители за днешното държание на алените депутати.

 Европейска комисия регистрира прогрес, само че...
Европейска комисия регистрира прогрес, само че...

Комисията не може да заключи, че индикаторите са изпълнени в приемлива степен

Нека да спорим всъщност, по политики , настоя Цветан Цветанов. Три поредни цялостни мандата на ГЕРБ, по думите му, са щели да спрат мониторинга на Европейска комисия от дълго време. Именно кабинетът " Орешарски " ни върна обратно в наблюдението, уверен е Цветан Цветанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР