ГЕРБ решихме да призовем служебното правителство да обяви търг за

...
ГЕРБ решихме да призовем служебното правителство да обяви търг за
Коментари Харесай

Сачева: Служебният кабинет да обяви търг за дългосрочен договор за газ без руски и без посредници

" ГЕРБ взехме решение да призовем служебното държавно управление да разгласи търг за дълготраен контракт за газ без съветски газ и без медиатори. Диверсификацията в енергийната сфера няма опция и наложително би трябвало да се случи ".

Това заяви пред БНР Деница Сачева от ГЕРБ пред

По думите ѝ държавното управление единствено се свалило и разпаднало с взаимни обвинявания в корупция и поради неналичието на болшинство в пленарна зала.

" Надявам се, че ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще бъдем първа политическа мощ... Евроатлантизмът е една от алените ни линии. Политиката би трябвало да се върне в границите на своята нормалност във връзка с оста ляво - дясно. С партии като Българска социалистическа партия или " Възраждане " няма по какъв начин да има съюз ".

В предаването " Неделя 150 " тя съобщи, че би било тъпо и недържавническо, в случай че идващото държавно управление бъде образувано въз основата на политическата математика, а не върху основите на съответни правила, полезности и ясна стратегия.

" Това, което ще ни извади от рецесиите, е разговор сред партиите, които имат подобие в своите ориентации и идеологии. Неотложните промени – правосъдната и битката с корупцията, няма по какъв начин да се случат без сериозен надпартиен консенсус за това по какъв начин би трябвало да се правят те ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР