ГЕРБ регистрира листата си в 16-та РИК Пловдив град. 22-ма

...
ГЕРБ регистрира листата си в 16-та РИК Пловдив град. 22-ма
Коментари Харесай

ГЕРБ иска четирима депутати от Пловдив след вота, Борисов поведе листата

ГЕРБ записва листата си в 16-та РИК Пловдив град. 22-ма са кандидат-депутатите с лидер Бойко Борисов, водач на партията, който е отпред на листа и в София.

На второ място е екологът доцент Стефан Шилев, трети е Вежди Рашидов, на четвърто и пето място са юристът Радомир Чолаков и финансистът Спас Шуманов.

Целта на ГЕРБ в Пловдив е да има четирима депутати в 48-то Народно заседание. Те желаят да усилят поддръжката си в Пловдив и съгласно тях е време това да се случи през октомври, оповестяват от БНР. " Играем за победа, обичайно лидер в Пловдив е господин Борисов ", сподели Радомир Чолаков незабавно откакто записаха листата.

" Ще водим разумно-толерантна и естествена акция, със срещи с жителите на Пловдив, като ще демонстрираме негативите на някогашните ръководещи ", сподели доцент Шилев. Той съобщи, че на хората им писна да живеят в безпорядък две години.

Стефан Шилев уточни, че за Пловдив са създали опити и са съумели да усилят бюджета на града за актуалната година, също по този начин са съумели в диалозите за разпределяне на средства за ремонта на Хуманитарната гимназия. Там обаче ръководещата коалиция е отпуснала 3 млн. лв., от нужните 12 млн. лв. за ремонтни действия в учебното заведение.

Радомир Чолаков: Много беше тежко последната една година, в тези три Народното събрание, ние спирахме, безусловно с телата си, да не се извършат още по-големи нелепости. Имаше моменти да един-два гласа за се извърши още по-голяма корист. Ние бяхме гарантът за демокрацията, ние имахме работа с безчинстващи хора.

Третият в листата, известният български създател Вежди Рашидов съобщи, че е приел поканата да взе участие във вота, тъй като задачата е успеха на ГЕРБ на национално равнище. Той счита, че не е редно " Продължаваме промяната " да си вършат акцията на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, откакто има произнесено решение на българския съд, и лабораторията е върната на място. Рашидов се явява за четвърти път като кандидат-депутат от Пловдив, тъй като градът не му е апатичен и направил доста за него. По времето на ГЕРБ за открити и двете базилики, също реконструиран спектакъл, укрепен Старосел, поправки на учебни заведения и инфраструктура - улици и площади.

Ето и цялостната листа:

1. Бойко Методиев Борисов

2. Стефан Иванов Шилев-еколог

3. Вежди Летиф Рашидов - ваятел

4. Радомир Петров Чолаков - правист

5. Спас Атанасов Шуманов - Финанси и право

6. Йосиф Божидаров Танев-студент по право

7. Валерия Тодорова Славова-лекар

8. Валентин Николов Василев-икономист

9. Петър Георгиев Троянов-инженер

10. Тони Танева Симидчиева-икономист

11. Мирослав Тенев Тенев-юрист

12. Ангел Тодоров Хаджийски - машинен инженер

13. Йордан Илиев Илиев - учител

14. Кольо Бориславов Пашов - електроинженер

15. Таня Благоева Гешева-студент по фармация

16. Александър Димитров Радев - управител

17. Георги Ангелов Юруков - управител

18. Георги Илиев Кумчев - икономист

19. Ангел Иванов Славов-икономист

20 Емил Георгиев Русинов - икономист

21. Даниела Асенова Митева-филолог

22. Адриана Димитрова Генчева - икономист
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР