ГЕРБ регистрира част от листите си за изборите на 11

...
ГЕРБ регистрира част от листите си за изборите на 11
Коментари Харесай

Водачите на ГЕРБ са същите като през април

ГЕРБ записва част от листите си за изборите на 11 април и към този момент има единствено една смяна при водаческите места по отношение на изборите през април. Първите места още веднъж са най-вече за някогашни министри.

Сериозни промени няма и в останалите избираеми места във към този момент записаните листи. По-голямата част от младежите, които някогашният министър председател Бойко Борисов популяризира от няколко седмици, са на по-задни позиции, само че въпреки всичко има и някои по-напред.

Борисов още веднъж ще води листата в 25 МИР-София , където по традиция е така наречен " лидерска борба ". В 23 МИР-София още веднъж първи е водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов. Промяна обаче има в 24 МИР- София . Там първи ще е Даниел Митов. На предходните избори тази позиция беше за някогашния министър на превоза Росен Желязков.

Промени няма при лидера в София-област. Партията на Бойко Борисов още веднъж залага на някогашния вътрешен министър Младен Маринов. На второ място отново е някогашният министър на туризма Николина Ангелкова, а на трето - Васил Цветков. Промяна няма и при четвърто и пето място, те отиват за Марин Маринов и Валентин Милушев. Шестото и седмото място са за нови лица - Йоана Рашкова от Своге и лекаря Антонио Тенев. През април в София-област ГЕРБ е спечелила 3 мандата, като последният мандат отиде за Милушев, който пренареди листата с преференции.

Първото място в листата на ГЕРБ в Пловдив-област още веднъж е за Дани Каназирева. Втори е Младен Шишков, който през април беше на четвърто място. На предходния избор партията завоюва три мандата от региона, само че Шишков стана народен представител с преференции и по този начин измести Йордан Кръстанов от Съюз на демократичните сили, който беше на трето място. Сега Кръстанов още веднъж е трети в листата. Данка Люртова, която на предходните избори беше втора, в този момент е на четвърто място. Пети в листата още веднъж е Димитър Янев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР