ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб на партията

...
ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб на партията
Коментари Харесай

ГЕРБ започват с подготовката за предстоящите европейски и местни избори

ГЕРБ организира първо съвещание на Националния избирателен щаб на партията за идните европейски и локални избори през 2019 година. По време на съвещанието е одобрена структурата на Националния избирателен щаб, който ще се управлява от заместник-председателя на партията и ръководител на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов .

В интервала 7 - 11 януари Националният избирателен щаб би трябвало да създаде методически инструкции, хронограма и организационна подготовка за съставяне на регионалните и общинските предизборни щабове за двата избора.

Номинационните събрания би трябвало да се проведат и да приключат до 20 февруари. На 20 януари ГЕРБ ще организира Национална предизборна среща в София.

По време на Националната предизборна среща ще бъде оповестена самодейност за осъществяване на Национален цивилен разговор по главните секторни политики във всичките 29 области на страната. Гражданският разговор ще е под мотото " Европа в нашия дом " и ще се организира в интервала от февруари до април.

Националният избирателен щаб на ГЕРБ прегледа и цялата хронограма за събитията на партията до 15 декември 2019 година.

 Цветан Цветанов е склонен с Ахмед Доган, че няма потребност от предварителни избори
Цветан Цветанов е склонен с Ахмед Доган, че няма потребност от предварителни избори

Евроизборите ще са добър отзив за тази поддръжка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР