ГЕРБ промени България за последните десет години в позитивен план.

...
ГЕРБ промени България за последните десет години в позитивен план.
Коментари Харесай

БСП не можели да простят на ГЕРБ прозрачното управление и еврофондовете

" ГЕРБ промени България за последните 10 години в положителен проект. Българска социалистическа партия не могат да простят на ГЕРБ транспарантното ръководство на всички равнища и европейските фондове, които получава страната ни, с помощта на доверието на европейските ни сътрудници към държавните управления на Бойко Борисов. " Това сподели ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на публично разкриване на Лятна академия на младежкото ГЕРБ, която се организира във Варна.

" Българска социалистическа партия се провалиха тъкмо по тази линия - във всяко тяхно ръководство европейското финансиране стопира ", добави още Цветанов.

 Българска социалистическа партия ще се вслушат в антикорпуционните рекомендации на шефа на Върховен административен съд
Българска социалистическа партия ще се вслушат в антикорпуционните рекомендации на шефа на Върховен административен съд

Посъветвал шефът на антикорупционната организация да бъде назначаван от президента

" Политическите ни съперници нямат смислени причини против политиката за хората, която организираме и против високия стопански напредък, който постигнахме. Другите партии нямат действителен политически живот ", съобщи Цветанов.

" Когато бъркаме, незабавно посочваме казуса и го решаваме неотложно. Трябва да противодействаме на подправените внушения в обществото ", прикани присъстващите зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов добави, че Българска социалистическа партия вършат пленум, на който ще разискват антикорупционното законодателство измежду техните симпатизанти. " Ние към този момент сме го създали още в 43-тото Народно заседание - имаше публично разискване, организираха се работни групи. Дебатите бяха извършени ", уточни той.

 Президентът подготвен да кадрува в антикорупционния орган
Президентът подготвен да кадрува в антикорупционния орган

Нинова посочи още другата философия в плана на Българска социалистическа партия и на ГЕРБ

" Ако погледнете в този момент техните оферти, те са над 70% копирани от другия законопроект. За разлика от Българска социалистическа партия ние не желаеме да сътворяваме президентска република. Единственото свястно място за спор и надзор над изпълнителната власт е Народното събрание ", счита Цветанов.

Цветан Цветанов посочи, че силата на ГЕРБ е в толерантността и уважението към особеното мнение. " Ние знаем, че многообразието от етноси и религии е благосъстоянието на България и не разделяме общините и хората в страната на наши и ваши ", изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

" ГЕРБ е единствената партия, която дава еднакъв старт на всички - без значение от пол, възраст и вяра. Всички вие имате равни благоприятни условия да бъдете номинирани за общински съветници, кметове, да бъдете част от локалната, изпълнителната и законодателната власт ", разяснява Цветанов.

Според Цветанов избирането на третото държавно управление с министър председател Бойко Борисов е доста мощен знак, че българските жители отстояват кардиналната си позиция. " За трети път ние избрахме министър-председател Бойко Борисов - това значи почит към страната ни ", акцентира той.

Цветан Цветанов акцентира, че мощната младежка конструкция на ГЕРБ е локомотивът на партията. Той съобщи, че е неприемливо младостта да се акцентира като недостатък и даде за образец нелепите доводи, които Българска социалистическа партия заявиха против зам.-министъра на външните работи Георг Георгиев, който е извънредно виновен и квалифициран младеж.

" Политическите ни съперници, когато нямат причини, излагат като недостатък младостта. Промяна в Българска социалистическа партия мъчно ще има. Така е устроена и по този начин действа тази партия ", добави Цветанов.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР