ГЕРБ продължава твърдо и последователно да подкрепя Украйна. Това заявих

...
ГЕРБ продължава твърдо и последователно да подкрепя Украйна. Това заявих
Коментари Харесай

Борисов се срещна с депутати от Украйна - Политика

ГЕРБ продължава твърдо и поредно да поддържа Украйна. Това заявих по време на среща с депутатите от украинския парламент Федор Вениславский, който е и представител на президента Володимир Зеленски във Върховната Рада, и Игор Герасименко – член на комисията по сигурност и защита и притежател на най-висшия украински медал „ Герой на Украйна “.

Това осведоми водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук. В срещата участваха и представители на украинското посолство в България, добавя той. 

Подчертах пред сътрудниците, че с помощта на ГЕРБ бяха признати решенията за даване на военна помощ на Украйна и за оповестяване на Голодомора за геноцид в българския парламент. Освен това още при започване на войната ГЕРБ изпрати помощ за Украйна, а през лятото младежите на ГЕРБ проведоха детски лагер за 50 деца от района на Харков, хвали се Борисов.

Представителите на украинската Рада благодариха за всичко, което от ГЕРБ сме създали през последната година за Украйна. Подчертаха, че за тях ГЕРБ е мощен покровител и другар и ни пожелаха след изборите през април ГЕРБ да продължи да бъде политическият водач в страната. В рамките на срещата обсъдихме и опциите за задълбочаване на съдействието както сред България и Украйна, по този начин и сред партията на Зеленски - Слуга Народу - и  ГЕРБ, написа още Борисов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР