ГЕРБ призова Корнелия Нинова да обяви имената на бизнесмените и

...
ГЕРБ призова Корнелия Нинова да обяви имената на бизнесмените и
Коментари Харесай

ГЕРБ: Нинова да каже имената на олигарсите или се прави на жертва

ГЕРБ прикани Корнелия Нинова да разгласи имената на предприемачите и олигарсите, за които по-рано през днешния ден в Народното събрание тя упрекна, че дружно с Бойко Борисов се опитвали " да овладеят нейната партия ".

Ако продължи да мълчи, от ръководещата партия ще решат, че соцводачката се прави на жертва в навечерието на партийните избори за водач на Българска социалистическа партия през пролетта.

" Нинова би трябвало да уточни имената и компаниите, за които приказва ", настоя депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, а съпартиецът му Делян Добрев съобщи:

" Важно е да разберем дали има такива предприемачи, олигарси, или не ". Той позволи, че по-скоро залага на своята версия, а точно, че " Нинова се прави на жертва, тъй като обичайно за Българска социалистическа партия неприятните са предприемачите " .

" Каква е задачата да мълчи? Настояваме, като се каже " А ", да се каже и " Я ", добави Добрев.-->

" Ако я е боязън да ги назове, най-малко да каже - млади ли са, остарели ли са ", продължи да я подканя той.

Покрай апела за това истината да излезе нескрито, Делян Добрев заяви, че самият той я търси до дъно и другата седмица е първото съвещание по делото, заведено за клюка против Елена Йончева.

От ГЕРБ разясниха и възродения митинг на майките на деца с увреждания против избора на Валери Симеонов за заместник-председател на Народното събрание.

С ангажимента, че не му става юрист, Ненков беше безапелационен, че " това е естествена парламентарна процедура ", имайки поради правото на всяка парламентарна група да има своя заместник-председател на Народно събрание.

Депутатът от ГЕРБ напомни, че водачът на НФСБ е платил своята висока цена поради неуместните реплики към майките преди година, подал е оставка като вицепремиер, само че е част от ръководещото болшинство и ГЕРБ го поддържа за поста, на който има право.

А извъртането на соцдепутатите, 20 от които гласоподаваха за избирането му за зам.-председател на Народното събрание,  от ГЕРБ разясниха, че е предпочитание на левите да се харесат на протестиращите , които сутринта пред Народното събрание желаеха оставките на всички 106 народни представители, дали своят вот за Валери Симеонов.

" Уважаваме тяхното мнение, само че е хубаво да се съблюдават парламентарните практики - нали по тази причина те са практики ", добави още депутатът от ръководещата партия в имитация към протестиращите майки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР