ГЕРБ приключиха. Няма значение дали ние взимаме избори или не.

...
ГЕРБ приключиха. Няма значение дали ние взимаме избори или не.
Коментари Харесай

Опозицията: ГЕРБ приключиха. Изборите чукат на вратата

ГЕРБ завършиха. Няма значение дали ние взимаме избори или не. За разлика от ГЕРБ ние обикаляме измежду хората. Държавата е в неприятно състояние - няма пътища, където има евросредства те са откраднати - страната я няма. Изборите чукат - дали октомври или декември, те идват. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на "БСП за България " Георги Свиленски в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия.

"Какъв честен акт е да ти изискат оставката и ти цяла седмица да се чудиш дали да подадеш ", попита той.

"От през днешния ден ръководството зависи от Движение за права и свободи, имат нова коалиция. ГЕРБ не може да ръководи без тях. От през днешния ден обстановката е друга. Поздравление за новия ви сътрудник ", обърна се Свиленски към ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Вече 30 години тази страна върви по един модел. Ние не отхвърляме и нашите неточности, за това нашият план е извърнат към всички жители. Ще се срещнем с другите организации ", добави зам.-председателят на ПГ на "БСП за България ".

"Всеки работен ден на този парламент е загуба. Срамуваме се ", разяснява той.

"БСП вкара България в Европейския съюз. Ние няма по какъв начин да сме против Европа, за това и защитихме Орбан - за ползите на съюза. Важното е да забележим по какъв начин Бойко Борисов ще гласоподава в евросъвета. Тук приказва едно, там приказва друго ", разкри Свиленски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР