ГЕРБ представи приоритетите си и кандидатите за кметове и общински

...
ГЕРБ представи приоритетите си и кандидатите за кметове и общински
Коментари Харесай

ГЕРБ откри предизборната си кампания под мотото „Работим за Сливен“

ГЕРБ показа целите си и претендентите за кметове и общински съветници в четирите общини в препълнената зала на Драматичен спектакъл „ Стефан Киров “ в Сливен.

Стефан Радев и екипът му имат ясна визия и качествена тактика за развиване на Община Сливен за идващия мандат 2023-2027. Това разгласи самият той по време на формалното разкриване на предизборната акция в Сливен, на което участва и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. „ Предложението за стратегия е качено на gerb-sliven.org в очакване на противоположна връзка с жителите на общината. Програмата е отворена за положителни хрумвания от жителите на Сливен. За задачата е основана специфична платформа https://forms.gle/PAjAAgPvyHpHARLZ8, в която могат да се дават хрумвания и оферти, които да се осъществят в Сливен “, разгласи Стефан Радев.

„ Предложението за стратегия е качено на уеб страницата в очакване на противоположна връзка с жителите на общината. Ще допишем с програмата с жителите, и ще я изпълняваме под техния цивилен надзор “, сподели Радев. По време на събитието той напомни, че в границите на двата мандата Община Сливен е получила награди за честност и бистрота при ръководството. „ Община Сливен е посочена за образец в България за цялостния си принос в отстояване на правото на достъп до информация и прозрачността в своята работа. Стриктно извършва отговорностите си по Закона за достъп до социална информация и през годините надгражда и поддържа високото равнище в тази сфера на активност “, сподели Стефан Радев.



На формалното разкриване на акцията всички претенденти за кметове направиха малко показване на свършеното и оповестиха какво следва в новия им мандат. Галя Захариева разгласи, че откогато тя е отпред на община Нова Загора, са осъществени планове за над 10 млн лева и са подадени планове за близо 22 милиона лв.. През последния мандат на Коста Каранашев в община Котел са изпълнени над 20 огромни плана за възстановяване на инфраструктурата в общината, обществени и просветителни действия, локални и интернационалните партньорства. Общата стойност на тези планове е за над 30 млн лева През миналия мандат под управлението на Атанас Атанасов в община Твърдица са осъществени 23 огромни плана на обща стойност над 23 млн лева Подменени са водопроводи, осъществена е рехабилитация на няколко улици, санирани са здания, както и ремонт за към един милион лв. на гимназията в Твърдица.

„ Област Сливен е една от двете области в страната, в които всички общини се ръководят с мандати на ГЕРБ. Добрата работа на ГЕРБ е забележима както в градовете, по този начин и в дребните обитаеми места от общината. През последните години ГЕРБ съумя да осъществя редица положителни политики, които да преобразят района. Затова е значимо на 29 октомври да създадем верния избор и да гласуваме с номер 7 “, сподели регионалният началник на ГЕРБ- Сливен и депутат Десислава Танева. Тя напомни, че Стефан Радев е кметът, който съумя да извади общината от неприятното й финансово положение. „ От една банкрутирала община, през днешния ден Община Сливен е давана за добър за честност, бистрота и финансова непоклатимост. В Сливен няма различен избор с изключение на Стефан Радев, това ще покажат и резултатите “, сподели Десислава Танева.



Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе безапелационен, че с работата си в общините, ГЕРБ е потвърдила, че може да се оправи с централната власт. " Листата ми хареса доста – млади и мъдри хора. Изцяло се поверявам на регионалните водачи за листите за общински съветници. Стефан Радев е единственият кмет, който върна пари в бюджета, тъй като му бяха останали. ГЕРБ потвърди, че може да се пребори за централната власт. Хората знаят какво беше при ГЕРБ, какво е след нас и в този момент е време да решат по какъв начин да продължим ", съобщи Борисов. Разчитам на здравия разсъдък на обществото. Три години ГЕРБ беше подложен на нечувано политическо гонение, само че не мръдна, а се заздрави и прочисти. Затова е първа политическа мощ, макар мракобесието “, разгласи Борисов. „ ГЕРБ стана съвременен и потвърди, че със своите структури може да се пребори за централната власт. Хората всеки ден виждат разликата сред нашето ръководство и тези няколко месеца “, добави водачът на ГЕРБ.

Поради засиления интерес и препълнената зала бяха обезпечени места и във фоайето на театъра, където на огромни екрани феновете следиха протичащото се на сцената.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР