ГЕРБ предлагат да поправяме закона на законите. С две думи:

...
ГЕРБ предлагат да поправяме закона на законите. С две думи:
Коментари Харесай

Крум Зарков: Дръж се корупция, ГЕРБ те гази

ГЕРБ оферират да поправяме закона на законите. С две думи: „ Дръж се корупция, ГЕРБ те гази “.

Това съобщи от парламентарната естрада зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков.

По думите му Българска социалистическа партия неведнъж е предупреждавала, че този закон е недомислен.

„ Законът, който трябваше да пребори корупцията, който обсъждахме 6 месеца, ще бъде поправян, преди още да е влезнал в действие “, разяснява Зарков.

Според него текстът ще сътвори повече проблеми, в сравнение с ще реши. По думите му конфликтът е бил мощно политически и е имало две разнообразни концепции за битката с корупцията.

„ И всеки един - даже и тези, които виждаха, че ръководещите вършат недомислици, не смееха да се разгласят, с цел да не бъдат упрекнати, че поддържат някоя страна “, добави Зарков.

Зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ изясни, че в случай че 6000 общински съветници не подадат в точния момент декларация, ще бъдат сложени на цялостна имуществена инспекция 10 години обратно.

„ Само по себе си това не е неприятно, само че новосъздаденият орган, който към момента няма ръководител, не може да обработи информацията от 6000 преписки за 6000 индивида от 10 години обратно. Този орган ще завърши работата си, преди да е почнал “, уточни националният представител.

Според него ще се случи следното – същите общински съветници, които са в този момент, просто ще си „ нагласят работата, ще си трансферират бизнесите, ще си наредят нещата по този начин, че хем да могат да останат общински съветници, хем да запазят бизнеса с общините “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР