ГЕРБ, ПП и ДБ са едно и също и не

...
ГЕРБ, ПП и ДБ са едно и също и не
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: ГЕРБ, ПП и ДБ са едно и също, карат се само кой е по-корумпиран

ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България са едно и също и не са опция едни на други, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща с гласоподаватели в Плевен. " Трите обединения дружно желаят да се отстраняват монументи и да се заличава историческата памет на България. Доказателство за това са решенията в СОС за премахването на Паметника на Съветската войска. Те са дружно в позицията да се изпраща оръжие за Украйна и за джендър идеологията. Заедно са в пазарния фундаментализъм ", заключи Нинова.
" ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България споделят, че страната не би трябвало да се меси на пазара, той би трябвало самичък да се контролира и самичък да дефинира цените. Но обстановката е такава, че има потребност от държавна интервенция и здрава държавна ръка, която да помогне и на стопанската система, и на фамилията ", разясни Нинова. 
" Трите партии са дружно и в това да имаме недостиг под 3%, с цел да влезем незабавно в Еврозоната, само че това значи орязване на разноските на лечебни заведения, учебни заведения, заплати. Не боже да си позволим да оставим хората в тази рецесия още по-беден ", безапелационна е Нинова.
" ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България гласоподаваха дружно и за закупуването на новата ескадрила F-16, в най-критичния миг, когато имахме потребност тези пари да стигнат до всяко семейство. Те се карат само за това кой е по-корумпиран. ПП  и Демократична България споделят, че ГЕРБ открадна милиони от асфалта. ГЕРБ пък упрекват Политическа партия, че са сключили контракти с медиатори за газ и откраднаха милиони. Но в значителните политики те са едно и най-после ще се съберат ", предвижда Нинова. 
" Алтернативната на този десен, демократичен, джендърски и военнолюбив съюз, е Българска социалистическа партия - лява, обществена, национално виновна партия. Ние сме срещу джендър идеолгията, за неутралитет във войната и за мир, за опазване на българските монументи, за дейна роля на страната в стопанската система ", разяснява Нинова.
" Джендър идеологията към този момент е тук. Мислехме, че този проблем е пропуснат с отхвърлянето от Конституционния съд на Истанбулската спогодба и оповестяването й за противоконституционна. Нашата борба е за децата. Искаме да спасим душите им и обичайното българско семейство и полезностите ", твърди Нинова
Тя напомни достиженията на Българска социалистическа партия в обществената сфера и   допълни, че партията има сериозна стратегия за стабилизиране на стопанската система и за поддръжка на дребния и междинния бизнес. " Нужна ни е самостоятелна енергетика. АЕЦ " Блене " би трябвало да стане и може да стане. Няма да се откажем хилядите подписи, които събрахме на референдума, нито от икономическата и пазарната логичност. Инфраструктура ще се построи, ще даде живот на съпътстващи действия. Затова ние ще продължим нашата борба за създаване на АЕЦ " Белене ", даде обещание Нинова.
" Европейската комисия разгласи нуклеарната сила за чиста сила, за зелена сила и да се подтиква строителството на нуклеарните централи. Това се прави в редица страни. Само тук се отхвърлиха от този български народен интерес, по тази причина ние от Българска социалистическа партия ще го пазиме и ще се борим за него ", означи Ниновая.
По думите й най-тревожният проблем пред хората в този момент е високата инфлация, високите цени и ниските приходи. " Предлагаме таван на цените. Той ще е краткотрайна мярка до момента в който се успокои пазара ", посочи Нинева.
Лидерът на Българска социалистическа партия прикани хората да излязат и да гласоподават, тъй като от това зависи по какъв начин и накъде ще продължи България, само че зависи и животът на всеки един от нас и на всяко семейство.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР