ГЕРБ поискаха ремонт на Конституцията и махане на давността за

...
ГЕРБ поискаха ремонт на Конституцията и махане на давността за
Коментари Харесай

ГЕРБ ще погват приватизационните сделки от 90-те


ГЕРБ желаеха ремонт на Конституцията и махане на отминалостта за приватизационните покупко-продажби за интервала 1992-2017 година Това стана ясно от конференция на ръководещите. " Ще предложим на всички парламентарни групи да поддържат с подписите си промени в Конституцията, свързани с плана против отминалостта за закононарушения при приватизацията. Парадоксалното е, че може би ще разчитаме на подписа на участник в тази приватизация, а точно на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ", съобщи Десислава Атанасова, предадоха бТВ и БГНЕС.

Преди дни депутатът от ГЕРБ и ръководител на правната комисия в Парламента Данаил Кирилов разяснява, че в истината за приватизацията е ключът за битката с корупцията. " Интензивно обсъдихме всички правни благоприятни условия, повече от 5 разновидността, в това число и за промени в Наказателен кодекс и Конституцията ", изясни депутатът от ГЕРБ по време на конференцията.

" Подробно анализирахме всички правно относими обстоятелства и условия по отношение на опцията за смяна в Конституцията ", уточни Данаил Кирилов. По думите му закононарушенията, свързани с приватизацията, имат особено значение за българското демократично развиване. Според него предлаганите промени в Конституцията ще дадат изясненост за разпределението на голямото държавно и общинско имущество. " При това преразпределение бяха осъществени голям брой закононарушения, което води до съответните реакции ", съобщи Данаил Кирилов и посочи, че въпросът с приватизацията е директно обвързван и с корупцията.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР