ГЕРБ подари изборите за Народно събрание на БСП, но левицата

...
ГЕРБ подари изборите за Народно събрание на БСП, но левицата
Коментари Харесай

Гергов: ГЕРБ подари изборите за Народно събрание на БСП, но левицата ги загуби

ГЕРБ подари изборите за Народно заседание на Българска социалистическа партия, само че левицата ги загуби. Българска социалистическа партия би трябвало да завоюва идващите ". Това сподели в предаването " Беновска пита " по Канал 3 Георги Гергов, ръководител на Областния съвет на БСП-Пловдив.

По думите му, има и доста неща, които би трябвало да се кажат въз основата на това за какво са изгубили изборите и по какъв начин ще стои Българска социалистическа партия в политическото пространство. Той разяснява изказванията, че е провел среща, на която е било обсъждано свалянето на Корнелия Нинова. " Всеки си има лично мнение и не е неприятно, че в Българска социалистическа партия има разнообразни отзиви. Българска социалистическа партия би трябвало да си даде явен разбор за изборите, които минаха. Аз го споделих и от трибуната - ние загубихме изборите, ГЕРБ не ги завоюва. ГЕРБ ни подари тези избори. Виждате какво се случи с президентската акция - 2 милиона гласа. И тези 900 000 хиляди. Да, повече е от предишния път, да, имаме двойно повече депутати. Но положението на парламентарната група, с изваждането на тези остарели фрагменти, е оголено. Янаки Стоилов, Михаил Миков, Атанас Мерджанов и Ангел Найденов, които се отстраниха от Народното събрание, липсват сега и това се вижда ", съобщи Гергов.

Той добави, че няма да търси реванш след абсурда „ ЦУМ-гейт ". " В политиката реванш няма, всеки се бори за властта. „ ЦУМ-гейт " е един балон, с който някои хора се надяваха, че ще реализиран доста, само че не им се получи схемата. Вариантът, с който се пробваха да оклеветят, да опорочат една среща, да съсипят основния прокурор, не им се получи. Главният прокурор е естествен човек и може да се среща с всеки. На него това му е работата. Той би трябвало да чуе, да си свери часовника, няма неприятно в тази работа. Някои потеглиха да отмъщават и да вършат подиуми ", добави Георги Гергов.

Относно Антикорупционния закон, препоръчан от Българска социалистическа партия, Георги Гергов означи, че България има потребност от подобен закон, само че не в този тип, който предлага Корнелия Нинова. Според него, би трябвало да отпаднат анонимните сигнали. " Няма проблем сред мен и Корнелия Нинова, в случай че ние сме същински социалисти и за нас Българска социалистическа партия е номер едно. Няма Гергов, няма Корнелия. Има Българска социалистическа партия. Така би трябвало да разсъждаваме ние, тъй като ние сме партия с минало, партия, която поради това минало ще има бъдеще ", разяснява Гергов връзките си с водача на Българска социалистическа партия и отхвърли да е преговарял подмолно за коалиция сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

Георги Гергов не отхвърли, че е допустимо Бойко Борисов да направи коалиция с Корнелия Нинова. " Истинските диалози и същинските неща зад завесата са напълно разнообразни. В политиката няма невъзможни неща ", сподели още Георги Гергов. Той окачестви политиката на държавното управление " Борисов 3 " по този начин: " Борисов е израснал и прави неща, които не ги вършат неговите сътрудници на Балканите и като цяло в Европа. Не може да се каже, че всичко, което се прави, е черно ". " Това, което прави Движение за права и свободи, е доста по-българско от доста други партии, които се именуват, че са български. Те постоянно са заставали на здрава позиция и това се вижда от етническия въпрос в страната, те са градивни хора. Ахмед Доган е родолюбец повече от доста други, които се пишат за патриоти ", сподели още Георги Гергов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР