ГЕРБ отвориха битка с всички и с всичко. Те водят

...
ГЕРБ отвориха битка с всички и с всичко. Те водят
Коментари Харесай

Нинова: За ГЕРБ европейската идея е чалга и алкохол

" ГЕРБ отвориха борба с всички и с всичко. Те водят война с президентската институция и по този начин унищожават държавността. Водят война и с опозицията, която изпращаха в Сибир от трибуната на Народното събрание и по този начин унищожават парламентаризма. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на честването на 70-ата годишнина от учредяването на Коларовската районна партийна организация и 30 години от основаването на Районните партийни организации Сердика, Надежда и Връбница.

Според нея ГЕРБ са отворили  и борба с народа си, когато са предиздвикали хората с увреждания да стоят с патериците на паветата пред Народното събрание и не са ги позволили в Народното събрание, заклеймявайки всеки протестиращ за заплатен подбудител.

" Те имат възприятие за единственост. Всеки, който има друго мнение, бива подлаган на напън и закани. Така оповестиха борба и на най-святото ни право - да бъдем свободни хора. Те узурпираха европейската концепция и я опорочиха, като я сведоха до чалга и алкохол на юношески конгрес за бъдещето на Европа. И когато чуха тежката оценка на младите европейци, че ГЕРБ са унищожили напъните на генерации младежи, не се посвениха да атакуван и тях. Агресията на ГЕРБ и заклеймяването на инакомислещите към този момент мина границите на България и стъпи в Европа. Такава България ли желаеме? ", попита Нинова соцактивистите.

Тя им даде обещание да им върне правото да бъдат свободни хора, да не се опасяват, да показват мнението си и да се борят за правата си.

" Българска социалистическа партия може да промени България. Нека спасим народа си от изгубване и да създадем по този начин, че той да живее добре. Сила сме, в която се съчетават мъдрост и опит, сила и младост, в името на една идея, – обективен и заслужен живот за българския народ “, сподели Нинова пред събралите се над 500 души, представители на три генерации.

Лидерът на Българска социалистическа партия прикани към обвързване на стопанската система с просветителната система, с цел да се подсигуряват работа и фрагменти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР