ГЕРБ отново ще спечелят изборите, а генерал Венцислав Мутафчийски ще

...
ГЕРБ отново ще спечелят изборите, а генерал Венцислав Мутафчийски ще
Коментари Харесай

Спас Гърневски с прогноза: Новият президент ще бъде проф. Мутафчийски

" ГЕРБ още веднъж ще завоюват изборите, а военачалник Венцислав Мутафчийски ще е новият президент. " Това съобщи в предаването " Карай напряко " по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ депутатът Спас Гърневски. И уточни, че президентът Румен Радев би следвало да е обединител на нацията и да разпространява ръководството, в лицето на държавното управление. " Той за мен завърши! ", безапелационен бе Гърневски в ефир, разяснявайки държанието и политиката на президента във връзка с налагането на противоепидемичните ограничения.
Депутатът от ГЕРБ упрекна сътрудниците си от опозицията, че са " един незаконен режим и по тази причина би трябвало да я карат по-кротко “. „ На Шипка президентът подписа ратификация на абдикацията си. На паметника на Левски изживяхме нов позор. Свалянето на доверието от държавното управление опонира на Конституцията ", разяснява Гърневски. Според него, Румен Радев се самоизолира от управническия развой. Народният представител направи съпоставяне сред " двамата генерали " - Венцислав Мутафчийски и Румен Радев, като съобщи, че " разликата е голяма ".
По думите на Спас Гърневски, огромна част от депутатите от Българска социалистическа партия излизали от залата след негови изявления, само че други даже го поздравявали за дързостта му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР