ГЕРБ отново предават верни хора и професионалисти За кой ли

...
ГЕРБ отново предават верни хора и професионалисти За кой ли
Коментари Харесай

ГЕРБ сбъркаха два пъти за два дни


ГЕРБ още веднъж предават правилни хора и експерти

За кой ли път гледаме една и съща сценка от управлението на ГЕРБ. Решават нещо или издигат нечия кандидатура и след това поради медиен или махленски напън се отхвърлят. Но по този начин не се прави. Освен, че предаваш твои правилни, потвърдени хора и експерти, създаваш съмнение. Първо измежду своите симпатизанти и след това пред обществото. Играта, отдръпваме индивида или предлагането, с цел да има обществен спор, към този момент не върви. Никой не има вяра на тези приказки.
Десетки са образците за това. Като се стартира, че се анулират решения поради мижави протестчета и изявления в два три уеб страницата и се стигне до това да се уволняват потвърдени експерти без инспекция, поради Господари на Ефира. ГЕРБ станаха пословични, че при тях всичко е предпоследно и обещаното е без значение.
Борисов и Цветанов би трябвало да знаят че, хората са дали своят вот за тях ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ. А не да гледат телевизия и да си сменят решенията на всеки час.
Делян Добрев се е потвърдил, като първокласен човек и нищо, че е миличък, е сериозен мъж с престиж. Същото важи и за Антон Тодоров, пореден и принципен. И заради тези си качества, не се поколеба да напише Шайка и поради това го оцениха. А в този момент несъмнено и двамата се усещат предадени и излъгани.
Още едно две сходни нерешителни дейности и след това от ГЕРБ ще се чудят, по какъв начин отново са ги хлъзнали още веднъж към избори. Имате властта, упражнявайте я!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР